Otisak

Informacije prema § 5 TMG:

Holger Forstmann Transporte GmbH & Co. KG

Gärtnerweg 14

49504 Lotte

 

Predstavlja:

Holger Forstmann

Lično odgovorni partner:

Forstmann Verwaltungs-GmbH

Sedište: Lotte

Ulazak registra: AG Steinfurt HRB 5873

 

Kontakt:

Telefon: +49 (0) 541-911901-0

Telefax: +49 (0) 541-911901-29

E-Mail: kontakt@forstmann-transporte.de

 

Registracija:

Ulazak u trgovački registar.

Registrujte sud: Amtsgericht Steinfurt

Matični broj: 4369

 

PDV:

Identifikacijski broj poreza na promet prema §27 zakon o porezu na promet:

DE212271146

 

Nadzorno tijelo:

Savezna kancelarija za teretni saobraćaj

Werderstrasse 34

50672 Köln

Njemačka

https://www.bag.bund.de/DE/Home/home_node.html

rješavanje sporova

Evropska komisija pruža platformu za rešavanje onlajn rešavanja sporova (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Naša adresa e-pošte možete naći iznad u odštampanom obliku.

Mi nismo voljni ili obavezni da učestvujemo u postupku za rješavanje sporova pred arbitražnim odborom potrošača.

 

Odgovornost za sadržaj

Kao provajder usluga smo odgovorni prema § 7 Abs.1 TMG za sopstvene sadržaje na ovim stranama prema opštim zakonima. Prema §§ 8 do 10 TMG, međutim, mi kao provajder usluga nije obavezan da nadgledamo prenošene ili čuvane spoljne informacije ili istražujemo okolnosti koje ukazuju na nezakonitu aktivnost.

Obaveze za uklanjanje ili blokiranje korišćenja informacija u opštem zakonu ostaju nepromenjene. Odgovornost u vezi s tim, međutim, moguće je samo od datuma poznavanja određene povrede. Nakon obavještavanja o odgovarajućim kršenjima, odmah ćemo ukloniti ovaj sadržaj.

 

Odgovornost za linkove

Naša ponuda sadrži linkove sa spoljnim internet stranicama trećih strana na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Zbog toga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za ove eksterne sadržaje. Odgovarajući provajder ili operator stranice je uvek odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Vezane stranice su provjerene za eventualna kršenja zakona u vrijeme povezivanja. Nelegalni sadržaj nije bio prepoznatljiv u trenutku povezivanja.

Međutim, trajna kontrola sadržaja povezanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju. Nakon obaveštenja o kršenjima, odmah ćemo ih ukloniti.

 

autorsko pravo

Sadržaj i radovi na ovim stranicama koje su kreirali operatori sajta su predmet nemačkog zakona o autorskim pravima. Reprodukcija, obrada, distribucija i bilo kakva eksploatacija izvan granica autorskih prava zahtevaju pismenu saglasnost odgovarajućeg autora ili tvorca. Preuzimanje i kopije ove stranice su samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

Što se tiče sadržaja na ovoj strani nije napravio operator, autorska prava trećih lica se uzimaju u obzir. Konkretno, sadržaj treće strane je identifikovan kao takav. Ako i dalje znate za kršenje autorskih prava, tražimo belešku. Nakon obaveštenja o kršenjima, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.